betonarbejde 2016-12-13T15:29:13+00:00

Jord- og betonarbejde

Støbning af fundamenter

Vi tilbyder vores kunder støbning af fundamenter til alle typer byggerier, herunder nybyggeri, tilbyg og ombyg, samt ved større renoveringsopgaver. Vi kender vigtigheden at et veludført fundament, der kan have betydning for hele byggeriets kvalitet, styrke og holdbarhed.

Vi er vores ansvar bevidst, og trækker på mange års erfaring hver gang vi løser en opgave.

Vi tilbyder alle typer belægningsopgaver og betonarbejde

HJ Entreprise udfører vi belægning og opførsel af indkørsler, terrasser og meget mere. Vi rådgiver gerne med alt fra materialevalg til udførelse, naturligvis med udgangspunkt i kundens ønsker.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Etablering af indkørsler

  • Terrasser

  • Fliser, sten, asfalt, granit og mange andre materialer

  • Betonarbejde

Både i hovedentreprise eller som underleverandør

Hos HJ Entreprise har vi stor erfaring med at udføre opgaver som underleverandør på bl.a. Lolland-Falster og Nykøbing Falster, men har også fungeret som styrende hovedentreprenør på byggeprojekter af huse til private. Vores tætte samarbejde med andre faggrupper betyder, at vi kan tilbyde vores kunder en samlet løsning ved større projekter.

Vores samarbejdspartnere er naturligvis valgt ud fra kvalitet og troværdighed, og vi samarbejder kun med fagfolk som vi stoler på. Vi har erfaring med store byggeprojekter, hvor vi har leveret og udført fundamenter til blandt andet idrætshaller og genbrugspladser.

KONTAKT OS

Ring på Tlf: 54 44 41 13 / Tlf: 21 62 67 13