jordraket 2016-12-13T15:31:46+00:00

Skydning med jordraket

Skydning med jordraket til vand- og el ledninger

Brug af jordraket er en yderst anvendelig metode, når elkabler og vandledninger skal etableres langt nede i jorden, eller ved underlag der ikke må ødelægges. Jordraketten virker ved at vibrationerne fra rakettens hoved fortrænger jorden, hvorved raketten bevæger sig frem mod det ønskede mål. Den trækker ledningen frem til endemålet, og derved undgår man at grave i underlaget.

Jordrakettens begrænsede størrelse betyder, at man kun behøver at lave et lille hul når den skal føres i jorden. Dette kan have stor betydning, når man for eksempel ikke ønsker at ødelægge græsplæne eller haveanlæg.

Et fleksibelt og effektivt værktøj

Jordraketten har en rækkevidde på op til 20 meter. Den kan indstilles til både at bevæge sig frem og tilbage, hvilket betyder, at man ikke alene kan lægge ledningerne ud, man har også mulighed for at trække ledninger tilbage til udgangspunktet. Det er derfor et yderst fleksibelt værktøj.

HJ Entreprise har stor erfaring med at skyde jordraketter, særligt i forbindelse med etablering af vandledninger og elkabler på private ejendomme.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi tager med glæde en snak om din opgave.

KONTAKT OS

Ring på Tlf: 54 44 41 13 / Tlf: 21 62 67 13